×

Pepstop

Om företaget

Personen och varumärket Renée Voltaire är en glad rebell som vill omdefiniera en hälsosam matkultur och genom innovativa matprodukter ge människor en godare, nyttigare, enklare och roligare matupplevelse. Renée Voltaire AB har en positiv inställning till mat och vill inspirera till en grön och mer hälsosam vardag!

Renée startade livsmedelsföretaget 2005 och Renée ser sig inte som en typisk företagsledare utan ser sig själv mer som en inspiratör. Sortimentet består av fler än 100 produkter som finns att köpa i ungefär 1000 mat och hälsobutiker, apotek, biografer och caféer i Sverige, Finland, Danmark, Norge och Estland.

Pepstop

Så heter våra egna restauranger och butiker som ligger på Birger Jarlsgatan 57c, Riddagargatan 3 och Slöjdgatan 2 i Stockholm. Allt som säljs i vår butik är 0 % konstigheter och 100% vegan. Läs mer om Pepstop här.

 

 

Hjärtat i vår verksamhet
Vår egna produktionslokal ligger i Årsta utanför Stockholm. Här tillverkar vi unika produkter som är både gluten och laktosfria och även raw. Större delen av vårt sortiment är ekologiskt och vegan. Vårt mål är att ta fram nya, spännande produkter som ligger i framkant och som erbjuder kunderna ett unikt sortiment. Vi vill förändra världen med kniv och gaffel.
Ibland kan det dyka upp frågor kring produkterna som hur de kan användas. Vi arbetar aktivt med recept, inspiration och tips kring våra produkter. Vi svarar även på produktfrågor via vår infomail. Följ oss gärna på Instagram och Facebook för inspiration.

Vi är medvetna om att mat och transporter har en miljöpåverkan. Vi planerar våra långväga transporter genom samköp, vi undviker flyg och fraktar hellre med båt. I vår egna produktion och på kontoret källsorterar vi de olika materialen för återvinning. Vi vill inspirera till en miljösnäll vardag genom att äta mer grön mat. På jobbet lagas och serveras dagligen lunch till alla medarbetare, vegetarisk mat baserad på ekologiska råvaror i säsong.