Vi söker en kallskänka/säljare till Pepstop som älskar växtbaserad mat!

Pepstop – 0% konstigheter 100% vegan

Pepstop är en del av Renée Voltaire AB och står för mat i sin renaste form – ekologisk, opprocessad, utan tillsatser, glutenfri och 100% vegansk. På Pepstop serveras färska maträtter för frukost, lunch och middag. Vi producerar även olika drycker, konditorivaror och bakat.

Dina arbetsuppgifter

I arbetet hos oss kommer du tillhöra vårt köksteam och arbeta med vårt färska utbud av veganska rätter. Vi förväntar oss att du kommer inta en bidragande och ansvarstagande roll för utvecklingen av vårt färska livsmedelssortiment. Eftersom vi hanterar livsmedel och även är ett certifierat företag är det en självklarhet att du arbetar efter våra fastställda rutiner på ett föredömligt sätt.

På Pepstop är service till kund en självklarhet och du har därför ett naturligt serviceinriktat förhållningssätt till kunder samt förmågan att hjälpa till och assistera butikspersonal vid behov.

Din bakgrund

Du är utbildad kock, kallskänka eller har på annat sätt erhållit en gedigen grundkunskap kring vegansk matlagning. Du är smaksäker och självgående. Du har lätt för att göra prioriteringar även när tempot är högt samt är bekant med gällande regelverk kring livsmedelssäkerhet. Meriterande även med erfarenhet av försäljning.

Som person har du ett stort intresse för växtbaserad matlagning och hälsa. Du är initiativrik, prestigelös, flexibel och serviceinriktad. Då vår skriftliga dokumentation och rutiner är på svenska är det extra viktigt att du behärskar språket.

Din arbetsplats

Din arbetsplats kan variera mellan produktionen i Årsta och köket på Pepstop i Stockholm city. Oregelbundna arbetstider kan förekomma. Tjänsten är heltid eller deltid och kan komma att påbörjas omgående.

Ansök idag!

Ansök senast 15 september 2019! Maila ansökan och CV till jobb@reneevoltaire.se.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.