Varför vill du ha kontakt?

För att bli återförsäljare

Vill du se varumärket Renée Voltaire och våra produkter i din butik, skicka ett mail till order@reneevoltaire.se, så skickar vi omedelbart tillbaka en säljare.

För att hitta våra produkter

Våra produkter finns hos alla de stora matkedjorna, i hälsokostbutiker och apotek. Du kan också hitta dem i fristående butiker med inriktning på ekologi och hälsa. Eftersom utbudet skiftar är det bäst att du kontaktar dina närmaste butiker direkt. Börja med de här: Ica, Coop och Hemköp.

För att jobba hos oss

Eftersom du läst dig ända hit på vår hemsida har du förmodligen fått en någorlunda tydlig bild om vilket slags företag vi är. Och om du då känner att det bubblar lite i kroppen av delad passion, hör av dig med en ansökan på jobb@reneevoltaire.se

För att umgås då och då

Häng med oss på Instagram och Facebook. Där finns ett konstant flöde av tips, infall, idéer och småsnack. Ju fler vi är, desto roligare har vi.

Eller för att säga oss ett sanningens ord

Som matföretag får vi aldrig vara mätta och belåtna. Har du ris, ros eller idéer om hur vi borde utveckla oss själva eller våra produkter, hör av dig på info@reneevoltaire.se, info@pepstop.se eller konsument@reneevoltaire.se.

Till kontaktformulär