Så här börjar du

Skapa nya vanor

Människan gillar rutiner och vi skapar lätt våra egna vanor. När en vana väl är skapad är det...

LäraHär finner du kunskap och tips om råvaror, ingredienser och smarta tillagningstips.

LäraVår värld av kunskap och tips.

Så här börjar du

Smaksätta maten

Med smaksinnet kan vi urskilja sött, surt, salt, beskt och umami. Annat som påverkar smaken är konsistens, textur...

Så här börjar du

Laga ifrån grunden

Det finns många fördelar med att själv laga så mycket som möjligt ifrån grunden istället för att köpa...

Så här börjar du

Byta ut och ersätta med växtbaserade råvaror

Vill du gå mot en mer växtbaserad kost men tycker det är svårt? Eller har du vissa rätter...

Så här börjar du

Med växtbaserad mat

Vi är långt ifrån ensamma om eller först med, att ha förstått hälsofördelarna med växtbaserad mat. Att ge...

Så här börjar du

Handla smart

Så här börjar du

Tänka långsiktigt och hållbart i köket

Livet är för kort för att inte äta gott, och är det inte gott är det inte hållbart!

Så här börjar du

Experimentera mera

Recept är ingen lagbok, utan de finns där för att ge dig en vägledning och inspiration. Det gäller...

Så här börjar du

5 köksredskap du ”måste” ha

Så här börjar du

10 tips för att lyckas i köket

Så här gör du

När du skrubbar dig

Gör din hud en tjänst – skrubba den!

Så här gör du

De dagar du inte hinner laga mat ifrån grunden

Vad gör man de dagar man bara inte hinner laga mat? De situationerna uppstår ju lite titt som...

Så här gör du

För att öppna en kokosnöt

”Far jag kan inte få upp min kokosnöt…”. Kokosnöten är känd för att vara en hård nöt att...