Pekan & Kokostårta

6-8 bitar

Krämig, vegansk och glutenfri tårta som är supergod och snabb att göra!

Serveras med fördel med en klick kokosgrädde med vanilj toppad med mynta. Oemotståndligt gott – en garanterad succé på dessertbordet!

Ingredienser

Gör så här

  1. Mixa dadlarna till en smet i en matberedare, tillsätt lite vatten om det går trögt. Häll i bovetegranola och mixa snabbt ihop till en botten. Det gör inget om det är lite bitar kvar. Tryck ut den i en springform, ca. 18 cm.
  2. Blanda kondenserad kokosmjölk med pekan- och kokosspread till en jämn smet och häll över botten. Ställ in i kylen för att stelna i ca. en timme.
  3. Dekorera med pekannötter och ringla eventuellt lite pekan & kokos spread över tårtan som dekoration. Servera tillsammans med vispad kokosgrädde smaksatt med lite vaniljpulver och eventuellt myntablad – både snyggt och gott!

Tips: tt färdigt kit med de ingredienser du behöver finns här: Pekan & Kokostårta -kit