Kokosgräddbullar

Magiskt goda veganska gräddbullar!

Gräddbullar är nostalgi för många! Vi fyller våra med len vispad kokosgrädde istället för skum och täcker de med härlig mörk choklad. Kombinationen kokos och mörk choklad är total njutning!

Ingredienser

Gör så här

Börja med botten.
  1. Sätt ugnen på 170 grader.
  2. Mixa alla ingredienser till botten i en mixer/matberedare, till en jämn massa.
  3. Forma till 10 bollar och tryck sedan ut till runda bottnar
  4. Lägg på bakplåtspappersklädd plåt och grädda i ca 8-10 min i 170 grader. Låt svalna.
Fyllningen
  1. Vispa den kylda kokosgrädden till en jämn och slät grädde.
  2. Fyll en spritspåse och spritsa varje botten med kokosgrädde.
  3. Ställ in i frysen så att grädden stelnar helt på kakan.
Topping
  1. Smält slutligen chokladen i ett vattenbad (använd en liten bunke) och vänd den frysta och stelnade kokosgrädden i den smälta chokladen och låt stelna.