Kokosceviche

4 portioner

En vegansk ceviche med kokoschips som är lika vacker som god!

Fräsch och syrlig smak – perfekt förrätt som kommer göra succé på festen.

Ingredienser

  • 2 dl Naturella Kokoschips
  • 0,3 st gurka
  • 2 st tomater
  • 1 st avokado
  • 2 st salladslökar
  • 1 st lime zest och saft
  • 0,3 st chilifrukt kärna ur om du önskar en mildare smak
  • 1 kruka koriander finhackad
  • 1 nypa Himalayan Crystal Salt

Gör så här

  1. Skär gurka, tomater, avokado och salladslök i små bitar och lägg i en stor skål. Finhacka chili och koriander och lägg i skålen med de övriga grönsakerna.
  2. Tillsätt lime och kokoschips och blanda ihop, smaka av med salt.

Tips: Servera i halverade kokosnötter och dekorera med ätliga blommor, t.ex. ringblommor eller viol.