Enkla kokostoppar

ca. 10 kokostoppar

Snabbakade och ljuvligt goda kokostoppar – krispiga på utsidan och mjuka på insidan.

En snabbakad kaka som du har klar på 10 minuter. Glutenfri, mjölkfri och nötfri – uppskattas av alla! Även goda utan topping.

Ingredienser

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Rör samman alla ingredienser till kokostoppen. Smaka av. Klicka ut smeten på ett bakplåtspapper och forma till toppar.
  3. Sätt in topparna i ugnen i ca 5-10 minuter, eller tills de börjar få färg. De ska vara krispiga på utsidan med mjuka på insidan.
  4. Låt topparna svalna något. Ringla eller bred över Hazelnut & Chocolate Spread på toppen. Strö över lite kokosflingor som dekoration.

Tips: Det går jättebra att byta ut Heavenly Caramel Cocunut Spread till Kokos & Ingefära – Heavenly Spread.