Citronpaj

6 små pajer

En raw variant av klassisk citronpaj. Smakar bättre än originalet.

Syrlig paj med smak av kokos och citron. Servera till fikat eller som dessert efter kvällens middag.

Ingredienser

Gör så här

  1. Rör ihop ingredienserna till pajbottnen och knåda den ordentligt. Tryck ut den i sex mindre pajformar med löstagbar botten. Har du torkugn kan du torka pajskalen i ca 12 timmar innan du fyller dem. Om du inte har en torkugn kan du torka på lägsta värme i vanlig ugn. Vädra då och då genom att öppna luckan. Torka tills pajskalet är så torrt som du önskar.
  2. Blanda ingredienserna till fyllningen till en slät smet. Fördela fyllningen i pajskalen. Ställ pajerna i kylen i 1-2 timmar innan servering.
  3. Servera med vispad kokosgrädde (skaka och kyl burken innan du vispar).

Tips: Har du inga små pajformar går det lika bra med en stor form med löstagbar botten.