Bakat äpple med pistage, pekan och riven ingefära

6 st

Fruktdessert à la minute som du kan variera efter vad som finns i skafferiet!

Fyllt äpple med krispiga nötter och smakrik ingefära – superenkelt och supergott!
Receptet är hämtat ur The Baking Revolution.

Ingredienser

Gör så här

Bakat äpple
  1. Sätt ugnen på 200 grader C.
  2. Skär av toppen på äpplena, gröp ur kärnhuset och grädda bottnarna i ugnen 10 minuter.
  3. Blanda nötter ingefära och kokossocker. Ta ut äpplena ur ugnen och fördela nötröran på bottnarna. Sätt på locken och grädda ytterligare ca 10 minuter. Servera med vaniljsås.
Raw Vaniljsås
  1. Mixa mandelmjölk tillsammans med kokosolja, äkta vaniljpulver, agave, kokossocker och avokado. Servera kyld. Håller ca 3-4 dagar i kylskåp.