Hoppa till huvudinnehållet
KÖP ÖVER 750 KR – KOSTNADSFRI LEVERANS!

BULLAR MED TRE OLIKA FYLLNINGAR

BULLAR MED TRE OLIKA FYLLNINGAR
Ett veganskt och glutenfritt bullrecept med tre olika sorters fyllning så du enkelt kan variera dig efter tycke och smak.

Ingredienser

Gör så här

  1. Blanda alla torra ingredienser till degen i en bunke.
  2. Tillsätt vatten, agave och rapsolja och knåda ihop till en deg.
  3. Ställ in degen i kylen för att kalljäsa över natten (ca 12 timmar). Ta fram på morgonen och låt stå i rumstemp i ca 2 timmar innan du bakar ut den.
  4. Blanda samma ingredienserna till den fyllning du valt.
  5. Kavla ut degen till en rektangel. Använd gärna bakplåtspapper mellan bord och deg.
  6. Bred på fyllningen och rulla ihop degen och skär upp i ca 30 bullar. OBS! om du valt äppelfyllningen riv över äpplet på fyllningen innan du rullar ihop degen.
  7. Lägg bullarna på en bakplåtspappersklädd plåt.
  8. Blanda agave med lite vatten och pensla bullarna. Välj sedan mellan Ekologiska cashewnötter, Ekologiska mandlar eller kokosflingor att strö på som topping.
  9. Grädda i mitten av ugnen i 160 grader i ca 14 min.