Hoppa till huvudinnehållet
KÖP ÖVER 750 KR – KOSTNADSFRI LEVERANS!

Brownie med chokladkola

Brownie med chokladkola
Glutenfri och vegansk browniebakelse med hallon och chokladkola-ganache som är superenkel att göra. Förbered samma dag och förvara färdiga i kylen tills det är dags för servering – ett magiskt avslut på en härlig middag!

Ingredienser

Gör så här

  1. Baka browniemixen enligt anvisningen på förpackningen men bred ut browniesmeten något tunnare. Grädda och låt svalna. Stansa ut 12 runda bottnar (ca 5 cm i diameter).
  2. Vispa upp dulce de coconut till en len kräm med en handvisp.
  3. Smält chokladen i ett vattenbad och rör ner i dulce de coconut-krämen. Stelnar efter ett par minuter och får konsistensen av en tjockare ganache. Ställ ej i kylen då den blir för hård för spritspåsen.
  4. Spritsa chokladkrämen på hälften av bottnarna och bred hallonsylt på resten. Sätt ihop bottnarna och toppa med ätbara blommor.