10 stycken
Botten:
2 dl mandelmjöl
½ dl Agave
1 msk Kokossocker
1 nypa Himalayan Crystal Salt
Fyllning:
10 tsk Heavenly Spread – Hasselnöt & Choklad (låt gärna burken stå I kylen så den stelnar)
Topping:
1st Chokladkaka 80% Kakao
Sätt ugnen på 170 grader. Börja med botten. Mixa alla ingredienser till botten i en mixer/matberedare, till en jämn massa. Forma till små bollar och tryck sedan ut till runda biskvibottnar. Om du vill kan du forma botten till exempelvis hjärtan. Lägg på bakplåtspapper och grädda i ca 8- 10 min i 170 grader. Låt svalna. Klicka 1 tsk Heavenly Spread – Hasselnöt & Choklad på varje botten som fyllning. Lägg sedan bottnarna med fyllningen på i frysen tills fyllningen stelnat något. Smält slutligen chokladen i ett vattenbad och vänd den stelnade fyllningen på biskvin i den smälta chokladen och låt stelna.