×

Pepstop

Veganska Chokladbiskvier

Renée Voltaire, 11 februari 201910 stycken

Botten:
2 dl mandelmjöl
½ dl Agave
1 msk Kokossocker
1 nypa Himalayan Crystal Salt 

Fyllning:
10 tsk Heavenly Spread – Hasselnöt & Choklad (låt gärna burken stå I kylen så den stelnar)

Topping:
1st  Chokladkaka 80% Kakao 

Sätt ugnen på 170 grader. Börja med botten. Mixa alla ingredienser till botten i en mixer/matberedare, till en jämn massa. Forma till små bollar och tryck sedan ut till runda biskvibottnar. Om du vill kan du forma botten till exempelvis hjärtan. Lägg på bakplåtspapper och grädda i ca 8- 10 min i 170 grader. Låt svalna. Klicka 1 tsk Heavenly Spread – Hasselnöt & Choklad på varje botten som fyllning. Lägg sedan bottnarna med fyllningen på i frysen tills fyllningen stelnat något. Smält slutligen chokladen i ett vattenbad och vänd den stelnade fyllningen på biskvin i den smälta chokladen och låt stelna.

Kommentera

Din epost syns aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*