×

Pepstop

Tahini & Mandelkakor med Gurkmeja

Renée Voltaire, 14 februari 2019

 

 

Ca. 8 stycken

Kakor:
2 dl mandelmjöl
2 msk White Sesame Tahini
2 msk Raw Agave Naturell
½ tsk bakpulver
½ tsk Raw Äppelcidervinäger med Moder
1 nypa Himalayan Crystal Salt
1 tsk Gurkmejalatte – Ceylonkanel & Lucuma 

Topping:
2 msk pistagenötter,  grovt hackade  

Mixa alla ingredienser till kakorna i en mixer/matberedare, mixa till en jämn massa. Forma till små bollar och tryck ut till kakor på bakplåtspapper. Toppa varje kaka med pistagenötter och grädda i ca 8- 10 min i 170 grader. Låt svalna.

Tips! Variera smaken på kakorna genom att byta ut Gurkmejalatte-mixen mot tex Matcha eller Raw Cacao Powder samt andra nötter eller frön som topping.  

Kommentera

Din epost syns aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*