×

Pepstop

Lätt Kokosknäck

Renée Voltaire, 19 december 2018

 

En lätt och snabbkokad knäck – klar på några minuter! Två ingredienser till själva knäcken, sen kan du variera smaken genom att tillsätta olika kryddor. Vi använde ingefära, kardemumma och salt, men prova med vanilj, kanel eller lakritspulver och toppas med nötter,  kokos eller frön. Knäcken lossnar lätt från formen.

1 burk Kondenserad kokosmjölk
2 dl Kokossocker
½ dl hackade Ekologiska mandlar
Smaksätt eventuellt med exempelvis 1 krm torkad ingefära, 1 krm mald kardemumma och en nypa Himalayasalt 

Koka samman kondenserad kokosmjölk med kokossocker under omrörning. Smaksätt med eventuella kryddor. Låt puttra i ca 8 min, under omrörning, tills knäcken släpper från botten i kastrullen. Klicka smeten i knäckformar och toppa med mandlar. 

Kommentera

Din epost syns aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*