×

Pepstop

ACV-glögg med ceylonkanel

Renée Voltaire, 7 december 2018

Glögg är aldrig fel om det görs på Äppelcidervinäger – en frisk och mindre söt glögg. Perfekt i juletid men också vid halsont eller som drink en kylig dag. Glögg gjord på Raw Äppelcidervinägerdryck Ceylonkanel & Gurkmeja är lite mildare i smaken än glögg på Raw Äppelcidervinäger med moder då den innehåller en lägre syrahalt. Båda är goda, gör glöggen på det du har hemma i skafferiet.

ACV-glögg recept nr 1
1 dl Raw Äpplecidervinägerdryck Ceylonkanel & Gurkmeja med moder 
2 dl äppelmust eller äppeljuice
1 kanelstång (för extra kanelsmak om du vill)
5 st nejlikor (kan bytas ut mot kardemumma eller ingefära)

Värm alla ingredienser i en kastrull och servera med mandlar.

ACV-glögg recept nr 2
1/2 dl Raw äpplecidervinäger med moder
3 dl äppelmust eller äppeljuice
1 msk Äkta Ceylonkanel
1 kanelstång (för extra smak om du vill)
5 st nejlikor (kan bytas ut mot kardemumma, ingefära)

Värm alla ingredienser i en kastrull och servera med mandlar.

Kommentera

Din epost syns aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*