×

Pepstop

Krämig Blomkålssallad

Renée Voltaire, 7 juni 2018

 

Vi kallar den även falsk potatissallad – underbar på buffébordet, på picknicken eller som tillbehör till grillade grönsaker.

4 portioner 

1 dl Kokosgrädde Vispbar 32% fett
2 msk Vegan Mayo
2 nypor Himalayan Crystal Salt
1 st blomkålshuvud
1 knippe gräslök
1 knippe rädisor
1 knippe dill
2 salladslök
10 coctailkapris
1/3 chili, hackad 

Mixa kokosgrädden med en stavmixer till en slät kräm, tillsätt och rör ner vegan mayo och salt. Skär blomkålen till små buketter. Hacka och skiva resterande grönsaker och örter. Blanda samman allt med kokoskrämen och toppa med kapris.

Tips! Byt ut blomkålen mot broccoli eller zucchini för variation.

Kommentera

Din epost syns aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*