×

Pepstop

Kokoschokladkräm med Kokosgrädde

Renée Voltaire, 7 juni 2018

Ca. 8 små portioner

1 burk Kondenserad Kokosmjölk
1 Chokladkaka med Kokosmjölk, 100g
1/2 msk Raw Cacao Powder

Topping
Kokosgrädde vispbar – 32% fett, kyld
Jordgubbar

Värm den kondenserade kokosmjölken, kokoschokladen och cacao powder i en kastrull på svag värme tills chokladen har smält, det ska inte koka. Rör hela tiden så att smeten blir jämn och inte bränner fast. När chokladen har smält, ta av kastrullen från plattan och fortsätt röra så att smeten svalnar och tjocknar något. Ställ åt sidan. Vispa den kalla kokosgrädden fluffig och skär jordgubbar i bitar. Servera kokoschokladkrämen, kokosgrädden och jordgubbarna i små glas.

Tips! Prova annan topping så som rostade nötter.

Kommentera

Din epost syns aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*