×

Pepstop

Banoffee & Raspoffee Pie

Renée Voltaire, 25 maj 2018

Kan varieras med olika frukt och bär – go bananas!

4 små eller en stor paj

Botten
3 dl Krispig Granola – Amarant, Quinoa & Kanel
2 st Medjooldadlar, blötlagda om de är hårda
lite vatten

Fyllning
1 burk Kondenserad Kokosmjölk
2 msk Coconut Butter
1-2 nypor Himalayan Crystal Salt

Servering & dekorering
Banan
Hallon
Kokosgrädde Vispbar 32% fett, kyld
Äkta Vaniljpulver

Mixa granola och urkärnade dadlar till en botten i en blender eller matberedare. Tillsätt eventuellt ett stänk vatten så håller botten ihop lättare. Tryck ut i formen så att både botten och kanter täcks. Mixa fyllningen i en blender eller matberedare och bred ut över botten. Ställ pajerna i kylen för att stelna. Dekorera pajerna med söta bananer eller friska hallon. Vispa den kylda kokosgrädden och blanda med lite vaniljpulver. Klicka kokosgrädden på pajerna.

Kommentera

Din epost syns aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*