×

Pepstop

Pekan & Kokostårta

Renée Voltaire, 6 mars 2018


6-8 bitar

Tårta:
5 st medjooldadlar, urkärnade
3 dl Bovetegranola Kakao & Kokos
1 burk Kondenserad Kokosmjölk, à 210 ml
1 burk Pekan & Kokos Spread, à 180 g
1 nypa Himalayan Crystal Salt

Till servering:
Pekannötter
vispad kokosgrädde
1 nypa Vaniljpulver
färsk mynta

Tips! Ett färdigt kit med de ingredienser du behöver finns här: Pekan & Kokostårta -kit

Mixa dadlarna till en smet i en matberedare, tillsätt lite vatten om det går trögt. Häll i bovetegranola och mixa snabbt ihop till en botten. Det gör inget om det är lite bitar kvar. Tryck ut den i en springform, ca. 18 cm. Blanda sedan kondenserad kokosmjölk med pekan- och kokosspread till en jämn smet och häll över botten. Ställ in i kylen för att stelna i ca. en timme.

Dekorera med pekannötter och ringla eventuellt lite pekan & kokos spread över tårtan som dekoration. Servera tillsammans med vispad kokosgrädde smaksatt med lite vaniljpulver och eventuellt myntablad – både snyggt och gott! 

 

En kommentar

  1. TOPPEN , spännande smaker :)

Kommentera

Din epost syns aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*