×

Pepstop

Chiapudding med gurkmeja

Renée Voltaire, 5 januari 2018

1 portion

1 ½ dl mandelmjölk, eller annan valfri växtbaserad mjölk
1 msk  Gurkmeja-paste (se tidigare recept)
½ dl Chiafrön
En nypa Äkta vaniljpulver
Valfri topping, exempelvis nötter, frukt eller bär

Blanda mandelmjölk med gurkmeja-paste och rör sedan i chiafrön. Tillsätt äkta vaniljpulver, blanda, och låt allt svälla i minst 20 min. Toppa gärna chiapuddingen med pistagenötter, bär och en bit pitahaya frukt – underbart gott!

Tips! Givetvis kan du göra chiapuddingen på morgonen och äta senare på dagen, eller på kvällen och låta den stå i kylskåpet över natten. Om puddingen känns lite tjock efter att den stått i kylen kan lite extra mjölk tillsättas. 

Kommentera

Din epost syns aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*