×

Pepstop

Kokostårta med Pekannötter

Renée Voltaire, 29 december 2017

4- 6 bitar

1 paket Raw Kokosrutor, 100 gram
1 burk Kondenserad Kokosmjölk, 210 ml
1 msk Raw Cacao Powder
½ Kokoschoklad, 50 gram
1 nypa Himalyan Crystal Salt
15 st Pekannötter

Använd en mindre form med löstagbar botten. Tryck ut kokosrutorna med händerna i formen till en botten med kanter. Ta lite vatten på fingrarna om kokosrutorna smular sig och inte fäster. Häll den kondenserade kokosmjölken i en kastrull och låt puttra på svag värme under omrörning i ett par minuter. Tillsätt kokoschoklad och salt. Rör i chokladsmeten tills chokladen smält helt och tillsätt sedan raw cacao powder och blanda väl. Häll smeten i den kokosklädda formen och dekorera med pekannötter. Ställ i kylen för att stelna.

Tips! Servera gärna med en klick kokosgrädde.

Kommentera

Din epost syns aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*