×

Pepstop

Kokosfudge med rödbeta

Renée Voltaire, 30 november 2017

15-20 bitar

1 burk Kondenserad Kokosmjölk, à 210 ml
3 msk Coconut Butter
2 msk Rödbetspulver
1 st Kokoschoklad, à 100 g

Värm kondenserad kokosmjölk och coconut butter i en kastrull på låg värme tills allt har smält ihop till en jämn smet. Rör hela tiden så att det inte bränner fast i botten. Lägg i rödbetspulver och blanda väl till en klumpfri smet, ta eventuellt bort kastrullen från plattan om temperaturen blir för hög, det ska inte koka. Lägg till sist i kokoschokladen och låt den smälta under omrörning. Häll smeten i en bakplåtsklädd form, ca. 10~20 cm. Ställ in i kylen för att stelna i ca. 3 timmar. Skär upp i bitar och pudra rödbetspulver över innan servering.

Förvaras i kyl eller frys.  De mjuknar efter en stund i rumstemperatur eftersom de innehåller kokossmör, så se till att de inte står ute för länge innan servering.

Kommentera

Din epost syns aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*