×

Pepstop

Rawfoodtacos

Renée Voltaire, 20 november 2015

En favvo i ny tappning med nötfärs gjord på hasselnötter och goda tillbehör som picklad ingefära och cashew sour cream.

Nötfärs:

6 dl valnötter
1 dl soltorkade tomater
2½ msk olivolja
1½ msk Shoyu
1½ tsk chilipulver
1½ krm cayenne
1½ krm spiskummin
¾ vitlöksklyfta 

Tillbehör:
Salladskålsblad
1 röd paprika, tärnad
Avokado, tärnad
Majs
Salladslök, hackad 
Inlagd jalapeno
Picklad ingefära

Cashew Sour Cream, 2 dl:
2 dl Cashewnötter, blötlagda i ca 30 min
1½ dl vatten
1 msk äppelcidervinäger
1 tsk Himalaya salt
 

Mixa ingredienserna till Cashew Sour Cream till en slät dressing. Ställ in i kylen.

Mixa ingredienserna till nötfärsen i en matberedare tills blandningen är finhackad. Lägg upp salladskålsbladen på tallrikarna och lägg på nötfärsen. Toppa med paprika, majs, avokado, salladslök och avocado. Ringla Cashew Sour Cream över tacosen och servera med Picklad Ingefära. 

  simply delicious  family friendly  

Kommentera

Din epost syns aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*