×

Pepstop

Coco Lime Spread

Renée Voltaire, 19 juni 2014

Coco Lime Spread

Ett smarrigt spread som smakar sött och syrligt. Det går snabbt och enkelt att göra och passar perfekt på lata sommardagar. Gott till färska jordgubbar, både som fika och dessert! Bred ut kokoskrämen på tårtbotten och skiva över färska jordgubbar och vips är tårtan klar! Love Baking!

En skål, räcker till en liter jordgubbar
1 dl Ekologiska Cashewbitar, blötlagda i 1–2 timmar
Saft från 3 lime
1 msk Raw Kokosolja
4 msk Coconut Butter
1 dl Raw Agave Naturell
1 nypa Äkta Vaniljpulver
Raw Kokoschips och rivet limeskal till topping

Häll av vattnet från de blötlagda cashewnötterna och mixa dem tillsammans med limesaft, Raw Kokosolja, Coconut Butter, Raw Agave Naturell och Äkta Vaniljpulver tills det blir en slät kräm. Tillsätt eventuellt en skvätt vatten för att få önskad konsistens. Bre krämen på färska jordgubbar och toppa med Raw Kokoschips och rivet limeskal. Simply Delicious!

vegan    partyfood    bra fett    Picknick

Kommentera

Din epost syns aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*