×

Pepstop

Super Green Chiabowl

Renée Voltaire, 23 april 2014

Super Green Chiabowl

En härligt mörkgrön Super Chiabowl som gör att jag orkar med hela dagen. Enkelt, gott och nyttigt! I en glasburk är den lätt att ta med sig. Prova att byta ut Baobab och Spirulina med dina superfoodfavoriter. Today’s breakfast, tomorrow’s snack and sunday’s take away!

4 portioner 
1 dl Chiafrön
4 dl ekologisk äppeljuice (helst färskpressad)
1–2 msk Baobab
1–2 tsk Spirulina
Ca 2dl Raw Bovetecrunch Ginger, Apple & Mulberry

Juica äpplen, om du gör juicen själv eller använd färdigpressad ekologisk juice. Vispa ner övriga ingredienser i äppeljuicen med en gaffel. Låt stå ett par minuter och vispa igen (annars sjunker Chiafröna till botten). Låt stå minst 20 min (eller över natten) i kyl. Toppa med Bovetecrunchen och servera!

rawfood    energizer    think green    juice it

Kommentera

Din epost syns aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*