×

Pepstop

Dags att bygga ut!!

Renée Voltaire, 19 november 2010

Som alltid är det full fart hos oss och i köket groddas, bakas och stökas det för fullt. När man just tycker att allt funkar så bra börjar det bli dags att fundera på att bygga ut, suck man blir visst aldrig klar!!

Vem kunde ana att Bovetecrunchen skulle bli en sådan succé (den gjordes ju först bara till mig!) och efter dagens möte med fläktkillarna och luftproffs ska vi nu bygga ett stort torkrum och som kan torka crunchen försiktigt på låg temperatur.

Hemma i mitt nya kök blir jag helt galen på knopparna på köksluckorna som är helt omöjliga att få upp om man är lite fuktig om handen (tänk på det ni som gör design på köksknoppar,snyggt men vad tusan!!).

I helgen lär jag drömma om stora torkrum och jag tänker byta ut alla snygga knoppar på mina köksluckor….

l1050838l1050837

Framsida !                                                                baksida!

Ska du gå på middag i helgen är mitt tips att köpa vår fina presentask  ”spices for you” istället för den klassiska blomman eller vinpavan!

Smarrig helg!

Renée

3 kommentarer

  1. Vill också bygga ut köket… lite svårt här på söder dock…

  2. Allvarligt talat, inte för att sänka dig eller något, men lakrits-pastillerna från KARMA-gubben i Italien smakar rent ut sagt helvete.
    Allt annat är gott och dyrt men hellre dricker jag avslagen öl blandning än att inta dessa helvetes-pastiller!

  3. Ok det är ren lakrits utan tillsatt socker och ganska omtyckt produkt ( vi har har den rätt länge i sortimentet). Många med mig gillar den faktiskt ( men smaken är olika)
    Jag tror fiberlakrits är mer din melodi, har du testat?

Kommentera

Din epost syns aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*