Hoppa till huvudinnehållet
KÖP ÖVER 750 KR – KOSTNADSFRI LEVERANS!

CHEEZY CASHEWNÖTTER

CHEEZY CASHEWNÖTTER
Att rosta sina egna nötter är alltid godast. Tamari och Coconut Aminos ger härlig sälta och Näringsjäst ger god "ostig" smak. Toppa en sallad eller ät som snacks – godaste nötterna!

Gör så här

  1. Torrosta cashewnötterna i en panna i ett par minuter.
  2. Tillsätt tamari och coconut aminos och låt steka in i nötterna under omrörning.
  3. Mot slutet, tillsätt näringsjäst och några nypor salt. Vänd runt i pannan och smaka av.
  4. Ställ in pannan i ugnen i 160 grader (eller lägg över på en bakplåtspappersklädd plåt) och låt nötterna torka i ca 5 minuter eller tills de känns torra.
  5. Servera på toppen av en sallad eller som snacks.