Färgglada påskröror

Renée Voltaire, 2 april 2009

rororRödbetsgucka med pepparrot
6-8 pers

3 stora rödbetor, skalade
1/2 dl solrosfrön
1 cm färsk pepparrot, riven
1 tomat
1 nypa havssalt
hampafrön att strö på toppen
romansalladsblad och sesamkex att servera på

Dela rödbetorna i mindre bitar. Lägg alla ingredienser i matberedare. Mixa till gucka! Behövs mer vätska kan du lägg i en extra tomat. Servera på salladsblad och strö hampafrön på toppen. Ha helst inte en vit blus på dig
när du äter …

Morotsröra med koriander och lime
4 morötter, skalade
1/2 dl osaltade cashewnötter
3 cm ingefära, skalad
1 nypa havssalt
1 knippe koriander
saften och rivet skal från 1 lime

Dela morötterna i mindre bitar. Lägg alla ingredienser i en matberedare.
Mixa till röra. Servera i romansalladsblad eller på snygga svarta sesamkex och strö hampafrön på toppen.

Etiketter: , , , , , ,

Kommentera

Din epost syns aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

*
*